Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt sty 11, 2011 21:11 
Początkujący

Zapraszam wszystkich na moją nową, a w zasadzie starą stronę tylko że z nową domeną http://www.rowerem.tk. Stronę prowadzę sam, a jak to mówią w kupie siła więc mam dla was propozycję, jak kto może, jest możliwość na niej dodawania własnych newsów artykułów itp. Bardzo fajnie by było gdybyście pomogli mi w prowadzeniu strony.

Pozdrower.

PostNapisane: Wt sty 11, 2011 21:45 
Oberspammer

Szakal napisał(a):
Bardzo fajnie by było gdybyście pomogli mi w prowadzeniu strony.

Takoż i pomagam: istnieją słowniki papierowe, jak i spellcheckery w M$ Wordzie czy OO Writerze i warto by było się nimi posłużyć.
Gdy dwa albo trzy razy na pierwszej stronie przeczytałem słowo "kożystnie", to trochę odechciało mi się czytania -- jednak minimum szacunku dla czytelnika powinno być normą, szczególnie, że jest to strona, która wisi dłużej, a nie post na Gadu-Gadu, który a.) jest przeznaczony dla jednej osoby; b.) do pewnego stopnia można wybaczyć ortografy, bo się ludzie śpieszą.

PostNapisane: Śr sty 12, 2011 9:52 
Stały Bywalec

Bardzo dobrze, że jest mapa ścieżek rowerowych w Warszawie.
Zauważyłem na niej następujące błędy:
- brak ścieżki wzdłuż Broniewskiego po stronie Żoliborza
- na Marymonckiej też powinien być jeszcze kawał ścieżki w rejonie Szpitala Bielańskiego
- brak ścieżki w al. Słowiańskiej, przy okazaji: ścieżka w Parku Kaskada (trochę nieformalna - nie jest oznakowana jako ścieżka) została źle narysowana - zbyt blisko ul. Gdańskiej.
- wzdłuż Marymonckiej jest też ścieżka po stronie zachodniej od Podczaszyńskiego do Żeromskiego i dalej dochodzi prawie do ścieżki wzdłuż trasy AK.
- przy okazji przedłużenia trasy AK do Konotopy powstała też ścieżka w ul. Obozowej - Radiowej (nie wiem gdzie się kończy jedna, a zaczyna druga).

PostNapisane: Śr sty 12, 2011 17:34 
Początkujący

Z tą mapą Googli nie jest tak fajnie jakby się wydawało. Google udostępnia pokazywanie linii ale tylko kilkadziesiąt na jednej stronie. Jak jest ich za dużo przechodzą na 2 podstronę, których to linii nie widać :/