Stary Trampek napisał(a):
Wojtek napisał(a):
To bardzo bym prosil o pomoc w tej sprawie Trampkarzu

Właśnie wysłałem mailowy wniosek, z kompletem fotografii. Zobaczymy, co odpowiedzą.
Otrzymałem dziś odpowiedź, której nie umiem zinterpretować, więc wklejam z prośbą o pomoc:
Cytuj:
[Lewy górny róg dokumentu:] Zarząd Dróg Miejskich [adres]
[Poniżej, po prawej stronie, nad korpusem tekstu, przekreślono długopisem:] Zarząd Miejskich Inwestycji Drogowych [ten sam adres]
Zarząd Dróg Miejskich przesyła w załączeniu email z dnia 11.10.br nadesłany przez Pana [moje imię i nazwisko] w sprawie organizacji ruchu w rejonie wyznaczonych miejsc postojowych na ul. Królewskiej - celem zajęcia stanowiska i udzielenia odpowiedzi zainteresowanemu zgodnie z kompetencjami.
Projekt organizacji ruchu dot. modernizacji Krakowskiego Przedmieścia oraz obszaru przyległego nie był przedstawiony do opinii w Wydziale Organizacji Ruchu Drogowego.
W związku z powyższym nie znamy powodów zastosowania takich, a nie innych rozwiązań komunikacyjnych w omawianym rejonie i nie mieliśmy wpływu na wprowadzoną i obowiązującą obecnie organizację ruchu.
Do wiadomości [znowu ja]
Ja to interpretuję następująco: w związku z powstaniem ZMID przeniesiono tam dokumenty ws. organizacji ruchu na Królewskiej i powyższe pismo zostało wysłane właśnie z ZDM do ZMID z prośbą, aby to ZMID udzielił mi odpowiedzi. Czy dobrze to wszystko rozumiem? Wynika z tego, że mam dalej czekać na odpowiedź, nie?