28.05. objeżdżając zwyczajowo znajome tereny rejonu węzeł Marsa i Ostrobramską do Rodziewiczówny zastałem bardzo znajomy widok.Zalany jak zawsze po deszczu tunel pieszo-rowerowy.Nie pozostało nic innego jak napisać do ZDM i czekać. Po tygodniu otrzymałem odp. iż sprawę przekazano do głównego wykonawcy Biuro Inż.Trasy Siekierkowskiej.16.06.2010.Biuro Inż. Trasy Siekierkowskiej zawiadamia mnie iż przekazało sprawę do Budimex Dromex S.A. dział gwarancji i jakości ul.Stawki 40 , 01-040 Warszawa. Aktualne zdjęcie z 27.06.2010r. świadczy o tym iż pośpiech wskazany przy łapaniu pcheł. A wracając do tematu "Złoty Bem a bezczynność ZDM" to parę dni temu pani Dyrektor Lendzion naczelny ZDM odebrała z rąk włodarzy Bemowa Złotego Bema za wkład pracy na rzecz dzielnicy Bemowo.
Jak ciężko pedałujący rowerzysta przyznaję pani Dyrektor za wkład ciężkiej pracy jako naczelnemu dyrektorowi ZDM za wĸład pracy na rzecz dzielnicy Praga-Południe Podwodnego Rowerzystę.Gratuluję.
http://lh6.ggpht.com/_GKm1XuOxt3k/TA_iKGtCzsI/AAAAAAAAAy8/Tauqq7QFaVU/s128/Osrobramska%20tunel.jpg