Phinek napisał(a):
O, kolejny popis elokwencji pana P. Najbardziej podoba mi się to:
Jacek Prześluga napisał(a):
Nie ma co żałować nas prezesów, bo my jesteśmy jak tancerze na linie - myk i leżymy.
Tymczasem na forum InfoKolej trwa dyskusja, czy po zapowiedzianych na jutro zmianach osobowych, niezatapialni prezesowie i przedstawiciele MI zamienią się tylko stanowiskami, czy jednak odsuną w cień (na cieplutkie posadki) żeby sterować przy pomocy usłużnych marionetek.
Ile razy w tym wątku czytam
Phinek napisał(a):
Tak i boski rozkład można ułożyć jedynie znając procedury PK, sposoby na zapieczone stawki, patenty na podparcie styczników...
w mojej głowie rodzi się pytanie: "boski"? Tak, ale
dla kogo boski?Phinek napisał(a):
@ Kwity... a wiesz co to "próba hamulca" i ile jest kwitologii do tego.. a rozkaz wyjazdu... a rozkazy szczególne... do tego notatka służbowa o radiotelefonie odnośnie zwolnienia z powodu uszkodzonej rogatki... jest tego więcej niż rozsądek przewiduje.
Myślałby kto, że z takimi zastrzeżeniami to się idzie do UTK, Ministerstwa, posłów, związków zawodowych... a nie do Zielonego Mazowsza.
ecs1985 napisał(a):
3. Jeśli nie ufać hafasowi to komu mam ufać ?
Dawno uważam że Hafas w obecnie nam udostępnianej wersji gwałtownie wymaga poprawek. Niezależnie od tego, ile razy się go
odmaluje i przedstawi publice jako "nową wspaniałą wyszukiwarkę" 
ecs1985 napisał(a):
Poczekaj Kiedyś Przyjedzie ?!?!
Tak! Pociągi jeżdżące w ustalonym takcie stanowią całkiem niezłą podstawę kolei dowożącej do aglomeracji.